Toonbank pinautomaat huren

Pagina

Een toonbank pinautomaat huren doe je het meest voordelig bij FlexiPIN. Je huurt al een pinautomaat voor op je toonbank voor € 8,87 per dag. Dit is gegarandeerd de laagste prijs. Indien nodig heb je de pinautomaat al binnen 3 uur in huis.

Pinautomaat huren voor toonbank bij FlexiPIN
 

Toch een mobiele pinautomaat huren?

Heb je een mobiele pinautomaat nodig, waarmee je overal en altijd kunt pinnen? Kijk dan op onze pagina over een mobiele pinautomaat huren.

 

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de laagste prijzen in de markt. Dit garanderen wij u met onze laagste prijsgarantie. Vindt u het elders goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug! Lees de voorwaarden van onze laagste prijsgarantie.

 

Een robuuste pinautomaat; de Banksys Xenta

Indien je een pinautomaat huurt bij FlexiPIN, dan pinnen je klanten met de Banksys Xenta,  een pinautomaat die zich bewezen heeft in de markt. Je kent de Xenta vast wel, want ze staan onder andere in alle AH supermarkten in Nederland.

De kubusvorm van de automaat zorgt ervoor dat de pincode niet snel af te lezen is door kwaadwillenden. Het toetsenbord is verlicht zodat je klanten ook eenvoudig kunnen pinnen op locaties met beperkt licht.

 

Twee mogelijkheden om te pinnen

Pinautomaat huren voor op een toonbank

Een vaste pinautomaat huren bij FlexiPIN kan in 2 varianten:

  • Pinnen via internet
    Deze variant is de meest voordelige optie. Je huurt al vanaf € 8,87 per dag indien je een maand huurt. Het enige dat je bij deze variant nodig heeft is een vaste internet verbinding. De Xenta wordt met een netwerkkabel aangesloten op jouw netwerk en je kunt direct pinnen.
  • Pinnen via GSM netwerk (GPRS)
    Deze optie gebruik je wanneer je op de pinlocatie geen beschikking heeft over een vaste internetverbinding. De Xenta is dan voorzien van een KPN simkaart. KPN is het meest betrouwbare GSM netwerk van Nederland. Je pint via GPRS, de meest snelle methode om mobiel te pinnen. Transacties worden direct verwerkt, wat prettig is voor jou en je klant. De prijzen voor deze variant zijn gelijk aan het huren van een mobiele pinautomaat. Je huurt al vanaf € 8,87 per dag.

 

Mogelijkheden betaalwijzen

Het nieuwe pinnen (EMV)

De Xenta accepteert alle bankpassen via ‘het nieuwe pinnen'(VPAY & Maestro), dat in januari 2012 is ingevoerd.

V PAY logo Maestro logo

Creditcard acceptatie

Een pinautomaat huren met creditcard acceptatie is mogelijk tegen meerprijs. Zie onze prijslijst.

VISA logo MasterCard logo

Chipknip = exit

Chipknip is verdwenen in Nederland, daarom is het bij FlexiPIN niet meer langer mogelijk om Chipknip betalingen te accepteren. Meer informatie over het verdwijnen van Chipknip vind je op chipknip.nl.