Mobiele pinautomaat huren

Pagina

Ervaar het gemak van een betrouwbare mobiele pinautomaat bij FlexiPIN. Een mobiele pinautomaat huur je bij ons al vanaf € 8,87 per dag. Dit is gegarandeerd de laagste prijs die je kunt vinden. En je hebt de mobiele pinautomaat binnen 3 uur al in huis, mocht dit nodig zijn.

Mobiele pinautomaat huren bij FlexiPIN. De Banksys Xentissimo

 

Laagste prijsgarantie voor je mobiele pinautomaat

Wij hanteren de laagste prijzen in de markt. Dit garanderen wij je met onze laagste prijsgarantie. Vind je het elders goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug! Lees de voorwaarden van onze laagste prijsgarantie.

 

Wil je een toonbank pinautomaat huren?

Wil je een pinautomaat huren voor op een toonbank, balie, of tafel? Kijk dan op onze pagina toonbank pinautomaat huren.

 

Kleinste en lichtste mobiele pinautomaat op de markt

Mobiele pinautomaat huren bij FlexiPIN. De Banksys XentissimoWil je een mobiele pinautomaat huren die eenvoudig is mee te nemen? En overal is te gebruiken? Dan is de Banksys Xentissimo de pinautomaat die je zoekt.

De Xentissimo is zeer handzaam, want het is de kleinste en lichtste mobiele pinautomaat op de markt: Slechts 380 gram, inclusief bonprinter, papierrol en batterij. de Xentissimo is zo klein dat deze zelfs in een (ruime) broek- of jaszak past.

Eind 2013 heeft Atos Wordline de Xentissimo officieel vervangen voor de opvolger Yoximo. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij begin 2014 extra mobiele pinautomaten aangekocht. Daarom beschikken wij nu over zowel Xentissimo’s als Yoximo’s. Voor jou maakt het gelukkig niets uit welke automaat je krijgt. De grootte en werking van de Yoximo is precies hetzelfde als de Xentissimo. Het enige verschil dat je zult merken is dat de Yoximo een kleurenscherm heeft.

 

Betrouwbaar GSM netwerk van KPN

Een mobiele pinautomaat huren bij FlexiPIN staat voor de meest betrouwbare automaten. Alle mobiele pinautomaten zijn voorzien van een KPN simkaart. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat KPN het meest betrouwbare mobiele netwerk van Nederland is. Combineer dit met een robuuste pinautomaat van het wereldmerk Banksys en je weet dat je overal en altijd kunt blijven afrekenen.

 

Razendsnel afrekenen met GPRS

Een mobiele pinautomaat huren bij FlexiPIN betekent ook razend snel afrekenen, want onze pinautomaten maken gebruik van GPRS. Met GPRS staat de pinautomaat continu in verbinding met internet waardoor inbellen bij het afrekenen overbodig wordt. Transacties worden hierdoor direct verwerkt wat prettig is voor jou, maar ook voor je klant.

 

Krachtige accu

De Xentissimo is voorzien van een krachtige Lithium-Ion accu waarmee tot 300 transacties per dag behaald kunnen worden. Uiteraard laden wij de accu helemaal vol voordat wij de pinautomaat naar je toe sturen. Mocht de accu toch onverhoopt leeg raken zonder dat je dit op tijd merkt, dan is de automaat ook gewoon te gebruiken terwijl je deze oplaadt.

 

Mogelijkheden betaalwijzen

Normale (debet) betalingen: Het nieuwe pinnen (EMV)

De Xenta accepteert alle bankpassen via ‘het nieuwe pinnen'(VPAY & Maestro), dat in januari 2012 is ingevoerd.

V PAY logo Maestro logo

Creditcard betalingen

Een pinautomaat huren met creditcard acceptatie is mogelijk tegen meerprijs. Zie onze prijslijst.

VISA logo MasterCard logo

Chipknip = exit

Chipknip is verdwenen in Nederland, daarom is het bij FlexiPIN niet meer langer mogelijk om Chipknip betalingen te accepteren. Meer informatie over het verdwijnen van Chipknip vind je op chipknip.nl.