Over FlexiPIN

Pagina

AbacusFlexiPIN is een activiteit van Abacus B.V. Abacus is sinds 1993 specialist in Retail Automatisering. Wij verhuren niet alleen pinautomaten, maar we leveren en installeren ook complete Point Of Sale- en andere retail systemen. FlexiPIN is gestart als extra service voor onze klanten, maar is uitgegroeid tot een volwaardige activiteit met een eigen team van verhuur specialisten die ervoor zorgen dat je altijd op tijd kunt pinnen. Kijk op abacus.nl voor meer informatie over Abacus B.V.

Veiligheid – gecertificeerd sinds 2007

Je wil natuurlijk 100% zeker weten dat je tegoeden veilig zijn bij Abacus FlexiPIN. Wij garanderen je veiligheid met een officiële certificering van De Betaalvereniging Nederland.

Abacus verhuurt al sinds 2007 pinapparaten met FlexiPIN. Wij waren een van de eerste bedrijven in Nederland die gecertificeerd was door Currence. In 2012 zijn de taken van Currence overgenomen door De Betaalvereniging Nederland.

Je pin tegoeden altijd gegarandeerd
met speciale derdengelden rekening

Je pin tegoeden zijn te allen tijde gegarandeerd bij FlexiPIN. De bedragen die je klanten bij jou pinnen, worden voor jouw veiligheid gestort op een speciale Stichting Derdengelden rekening. De tegoeden op deze rekening kunnen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt en de bedragen worden binnen een dag naar jouw bankrekening doorgestort. Lees meer over een stichting derdengelden rekening op Wikipedia.

Onze service

Onze service bestaat onder andere uit de volgende voordelen:

  • Laagste prijsgarantie op al onze pinautomaten.
  • Professionele helpdesk, die ook buiten kantooruren bereikbaar is op 0495-462244.
  • De pinautomaten zijn direct klaar voor gebruik en worden geleverd met een duidelijke handleiding.
  • De bedragen die je klanten pinnen worden binnen 24 uur doorgestort naar jouw bankrekening.
  • Wij verhuren uitsluitend zeer betrouwbare Banksys pinautomaten van Atos Worldline.
  • De accu van mobiele pinautomaten is opgeladen bij ontvangst, zodat je er direct mee kunt pinnen.
  • De mobiele pinautomaten maken gebruik van het KPN netwerk; het meest betrouwbare mobiele netwerk van Nederland.

Snel

Indien je met spoed een pinapparaat nodig hebt dan zetten wij een spoedkoerier voor je in. De pinautomaat kan dan al binnen 3 uur bij jou op locatie zijn. Je kunt kiezen uit levering binnen 3 uur, of verzending de volgende werkdag. De kosten voor de spoedkoerier worden doorbelast, kijk op onze prijslijst voor alle details.